Home

21 ago 2012

pedalera POL 2012



  
Objectius
·          Obtenir un so estèreo que combini acústic i elèctric amb efectes.
Disposició
Es disposa un plantejament en dos cossos o sectors: Sector A, una sortida acústica i Sector B: una elèctrica.
A) Sector A, sortida acústica:
1.        De la guitarra (Aquesta és una guitarra Godin LGX amb 3 sortides, no totes les guitarres tenen vàries sortides).
2.       Al pedal de volum (1), que mesura la quantitat de so que en certs moments volem donar o cap so en absolut si volum un solo net, per exemple.
3.       Al Chorus, que és ideal per harmonitzar el so acústic (a defecte d’un TC Electronix, o un G Force) encara millor.
4.       A la taula de so (10) (o un amplificador, que també anirà a una taula).
b) sortida elèctrica:
1.        De la guitarra.
2.       Al pedal de volum (1b), que mesura la quantitat de so que en certs moments volem donar o cap so en absolut quan volem que no se senti la pua o per tocar amb Eboe o per deixar un so totalment acústic, per exemple.
3.       Al RP355, (3), que ens dona el so desitjat amb efectes i distorsions. Depenent del nivell adquisitiu del guitarrista es pot pensar en qualsevol pedalera millor i/o midi.
4.       Al compressor, (4) que ens ajuda a filtrar volums de sortida i ens dona un pel de “sustain” a les notes.
5.       Al supressor de sorolls (5) tot i que hi ha opinions que està millor al final del Rac a prop de l’amplificador, penso que aquí ens neteja les impureses donades directament de les distorsions.
6.       Al Wahmmy, (6) un efecte meravellós que utilitza el propi R. Fripp, la meva millor compra, no me’n sabria estar (desprès d’un temps d’incertesa ja que no acabava d’afinar, el vaig modificar suprimint les bases del taló i des de llavors mai més cap problema).
7.       Al Delay 1, (7)que ens donarà la línea de notes contínua, per tal de superposar les notes a l’hora de realitzar “frippertròniocs”.
8.       Al Delay 2, (8), que tindrem per realitzar petits efectes, ecos, o simplement donant cos al solo.  
9.       Al Loop station, (9), aquí s’estabilitza el so i el podem enregistrar, reproduir o fins i tot afegir-hi una base de rítmica (tot i que sona molt artificial) que ens ajuda a mantenir el tempo o donar un cos (força Disco, tot sigui dit) al tema.
10.     Taula de so (10) o si les possibilitats hi son dos amplis (proposo Fender Vibrolux, Vox o altres que tinguin un so clar i net per no interferir el so natural dels pedals) un per al sector A i l’altre per al B. Que també aniran connectats (via directe o amb micròfon) a una taula de so.
11.      Entrada i repartiment d’electricitat (11) a partir d’aquest dispositiu es reparteix energia a tots els pedals i al transformador (12).
12.     Transformador (12) es tracta d’un alimentador per a pedals que necessiten piles de 9v.     
    

No hay comentarios:

Publicar un comentario