Home

5 may 2009

40 músics per un primer concert (30-04.09)

The SHEFFIELD UNIVERSITY WIND ORCHESTRA
DATA: Diumenge 5 d’abril 2009
ESPAI: Capella de Santa Clara
HORARI: Arriba a les 11h.30, muntatges 12h. Visita Guiada 13h- presa de so 14h30. Portes obertes a públic 17h 30- concert 18h – 19h 30.
PÚBLIC: 80 persones
Persona de contacte: Sandra 687 772 995-
Altres contactes: Eva goes-travel 93 301 85 27 -
eva@goestravel.com
Músics: 40 músics + director + 2 xofers + representant de l’agència
Informació d’interès: l’espai és un lloc ideal, tot i que s’ha hagut d’afegir a l’escenari sis tarimes de les maques de la sala gòtica i un suport de quatres peces del museu de la cúria per al director. A més d’un bona acústica la sala compta amb un espai ideal per als músics: lavabos, espai per canviar-se, menjar, etc. Connectat directament amb la sala i l’escenari.

VALORACIÓ GENERAL
Tot i ser un diumenge de rams amb molta oferta d’activitats paral·leles: Festa Rociera, trobada de motos i la pasqua jove, hi va haver molt bona afluència de públic amb els regidors de cultura i joventut, Ramon Piris i Anna Massot amb les seves respectives parelles entre el públic assistent.
Remarcar la bona feina d’en Joan dels espais públics amb el muntatge de l’escenari i el canviador, així com la imprescindible col·laboració de l’escola de música al deixar-nos els lavabos.
La jove orquestra va oferir un concert que a mesura que el temps passava anava agafant més confiança amb l’acústica de la sala, al final varen oferir dos bisos a un públic entregat que es va meravellar del so que arribava a treure un dels joves amb la seva Tuba.
Un repertori combinat amb compositors anglesos i un popurri de l’americà Glenn Miller per acabar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario